Type gebruik

Maessen Tenten verhuurt tenten voor zowel particulieren als bedrijven. Door ons ruime aanbod tenten met verschillende afmetingen zijn onze tenten voor verschillende doeleinden in te zetten.

Voordelen van een tent huren bij Maessen Tenten

Het huren van een tent bij Maessen Tent heeft de volgende voordelen:

  • Snelle levering
  • Tenten leverbaar in verschillende kleuren
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Vast contactpersoon
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Ons assortiment tenten

Advies op locatie

Elke locatie is anders,  daarom komen wij graag bij u langs om advies te geven over de meest geschikte tent. Gedurende het project heeft bij ons een vast contactpersoon, persoonlijke aandacht staat bij Maessen Tenten namelijk hoog in het vaandel.

Op- en afbouw van uw tent

Maessen Tenten biedt u een totaaloplossing bij het huren van een tent, wij zorgen namelijk zowel voor de op- als afbouw van uw tent. Dit scheelt u een hoop tijd en zo weet u zeker dat uw tent veilig staat.

Toebehoren

Voor een mooi eindresultaat kunt u bij Maessen Tenten ook terecht voor de aankleding van uw tent. Denk hierbij aan de aanleg van een vloer, het plaatsen van kachels of sanitair buiten de tent.

Tapijt

Om de vloer van uw tent een luxe uitstraling te geven, kunt u de tent laten bedekken met tapijt. De tapijttegels zijn er in verschillende kleuren en geven de ruimte van de tent een warme uitstraling.

Bent u op zoek naar iets unieks? Kies dan voor tapijt op rol. De vloerbedekking wordt op maat gemaakt en heeft veel keus in kleuren en motieven. Als extra optie kunnen we het tapijt voorzien van beschermfolie. U kunt op deze manier ongestoord voorbereidingen treffen, zonder u zorgen te hoeven maken over het tapijt.

Kachels

Om het uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, biedt Maessen Tenten u de mogelijkheid om een olieheater bij uw tent te huren. De olieheater heeft een thermostaat, waarmee u de temperatuur gemakkelijk kunt regelen.

Toiletten

Zijn er geen of weinig toiletten aanwezig op locatie? De mobiele toiletunit biedt dan uitkomst. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor het huren van een tent bij ons? Neem dan contact met ons door te bellen naar 070 511 9395 of vul het onderstaande contactformulier op.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie