Een stijlvolle tent die opvalt

Flex tent

U kunt bij ons verschillende afmetingen huren:

 • 5 x 7.5 meter
 • 5 x 10 meter
 • 10 x 7.5 meter
 • 10 x 10 meter
 • 10 x 15 meter
 • 10 x 20 meter
 • 20 x 21 meter

De flextenten zijn koppelbaar zodat er nog veel meer maten mogelijk zijn. Onze strechtenten zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals rood, zwart, platina, zand.

Tentverhuur bij Maessen Tenten

Maak uw tent compleet met toebehoren

Tapijt

Wij kunnen de tent verder aankleden door de vloer te laten bedekken met tapijttegels. Deze tegels zijn er in verschillende kleuren en motieven. Zo geeft u uw strechtent een warme uitstraling.

Sanitair

Wanneer er op de locatie weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn kunnen wij mobiele toiletten leveren. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Kachels

Voor extra comfort voor uw gasten kunt u er ook voor kiezen om olieheaters te laten plaatsen in de flextent. Deze heaters hebben thermostaat waarmee u de temperatuur eenvoudig kunt regelen.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Tentverhuur bij Maessen Tenten

Eigenschappen van een stretchtent

Veelzijdig in te zetten

Het grote voordeel van een flextent is dat deze tenten veelzijdig in te zetten zijn en een exclusief aanzicht hebben. Een strechtent is veelzijdig omdat deze op verschillende manieren op te bouwen is zodat u de tent als complete feesttent kunt gebruiken maar ook als terrasoverkapping. De flextent past zich letterlijk en figuurlijk aan in elke sfeer, op iedere locatie, met steeds weer een uniek resultaat.

Dat deze tent zich aanpast aan de locatie blijkt uit het feit dat u ook de omgeving kunt gebruiken bij de opbouw van de tent. Bomen of de muur van uw huis kunt u onderdeel uit laten maken van de tent. Daarnaast is het via het unieke gootsysteem ook mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen.

Stofeigenschappen

Voor de stretchtent wordt een high tech stof gebruikt die waterdicht en windbestendig is. Ook is de stof brandwerend en voldoet de tent aan alle aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Tentverhuur bij Maessen Tenten

Flextent huren

Een flextent – ook wel stretchtent genoemd –  is een exclusieve overkapping voor bij uw evenement, feest of bruiloft. Door de flexibele stof en de veelzijdige constructie is de tent op verschillende manieren in te zetten en aan te passen naar de locatie. Zo kunt u een flextent gebruiken als complete feesttent maar ook als overkapping. Voordelen van een flextent huren bij Maessen Tenten:

 • Snelle levering
 • Leverbaar in verschillende kleuren
 • Advies op locatie
 • Inclusief op-en afbouw
 • Toebehoren zoals vloeren en kachels
 • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentverhuur bij Maessen Tenten

Offerte aanvragen voor tent huren

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout
Bekijk op Google maps

M: info@maessententen.nl
T: 070 511 9395

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een flextent bij ons? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.