Tent huren

Huur een tent op maat voor de organisatie van uw evenement, festival of particuliere gelegenheid. Maessen Tenten levert een totaaloplossing op het gebied van tentenverhuur: wij bouwen de tent op en af, geven advies op locatie en kunnen de tent geheel naar wens aankleden en inrichten. Onze tenten verhuur is daarmee ook een oplossing voor een evenement op korte termijn.

 • Ruim aanbod tenten: o.a. pagodetenten en aluhallen
 • Gratis advies: een adviesgesprek bij u op locatie
 • Optimale service: snel geleverd en gratis op- en afbouw
 • Hoge veiligheid: onze tenten voldoen aan strenge veiligheidseisen
 • Diverse toebehoren huren: kachels, vloeren en sanitair

Direct een tent huren

Kies uit de onderstaande tenten

Prijzen van tenten verhuur

Verhuur van tenten is altijd maatwerk; wij kunnen hierdoor op deze pagina geen concrete prijzen noemen. Wij maken natuurlijk wel graag een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Voor een offerte belt u ons op het telefoonnummer 070 511 9395 of vraagt u direct een offerte aan.

Pagodetent huren

Een pagodetent is een stijlvolle tent die in te zetten is voor alle gelegenheden. De pagodetent heeft een vierkant grondoppervlak en een bijzonder puntdak. Het grote voordeel van deze tenten is dat ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen zijn; hierdoor kunt u een eenvoudig een bijzondere tent creëren die genoeg ruimte biedt voor uw evenement. Wij verhuren de tenten in diverse kleuren. U kunt de pagodetent huren in het wit en in het zwart met felgekleurde strepen. De kleuren Lime, Raspberry, Lagoon en Mandarin geven uw tent een feestelijke uitstraling. Naast de kleur kunt u ook de afmeting van de te huren tent kiezen. Maessen Tenten verhuurt pagodetenten in de volgende afmetingen: 3 x 3 meter, 4 x 4 meter, 5 x 5 meter en 6 x 6 meter.

Huur een pagodetent

Aluhal tent huren

De naam ‘aluhal tent’ beschrijft exact wat deze tent is: een tent in de vorm van een hal, bestaande uit een aluminium frame. De zeilen zijn waterdicht en beschermen uw gasten tegen weer en wind. Een aluhal tent is een flexibele tent, waardoor wij elke gewenste afmeting voor u kunnen realiseren. De huur van een aluhal tent biedt u een ruime keuze in zowel de breedte en lengte van de tent als in het type zeil. Het grote voordeel is dat er geen palen in het midden geplaatst hoeven te worden.

Huur een Aluhal tent

Grote Jumbo Boogspant tent huren

Een Jumbo Boogspant tent is de ideale grote tent voor formele gelegenheden. De tent wordt dan ook vaak ingezet bij de organisatie van beurzen en conferenties. U kunt de tent in elke gewenste lengte huren; een Jumbo Boogspant tent is namelijk oneindig te verlengen door het bijplaatsen van extra panelen. De breedte van de tent varieert van 10 tot 25 meter. De grote tent dankt zijn stevigheid aan het aluminium frame; de stompe top van de tent geeft het geheel een unieke uitstraling. U kunt het grondoppervlak van de tent optimaal benutten, er zijn namelijk geen middenpalen nodig om de tent op te zetten.

Huur een grote tent

Transparante tent huren

Een tent met doorzichtige PVC-zeilen en een sterk aluminium constructie. Omdat de transparante zeilen ervoor zorgen dat de tent opgaat in zijn omgeving, ervaren uw gasten een ruimtelijk effect. Maessen Tenten verhuurt de transparante tenten in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. De tent is per 5 meter te verlengen.

Huur transparante tent

Flextent voor feesten

De flextent is, zoals de naam doet vermoeden, een zeer flexibele tent. Ze worden namelijk veel gebruikt om feesten te organiseren, maar ze doen ook uitstekend dienst als overkapping. De transparante tenten zijn voorzien van een gootsysteem. Dit systeem maakt het eenvoudig om de tenten aan elkaar te koppelen. Met zijn water- en winddichte stof zitten uw gasten te allen tijde droog. U kunt voor de stof kiezen uit diverse kleuren, namelijk wit, zwart, platina en zand. De flextent is te huur in formaten vanaf 5 x 7,5 meter; de grootste flextent is 20 x 21 meter.

Huur een flextent

Gratis op- en afbouw van uw feesttent

Wanneer u een tent huurt bij Maessen Tenten, komen onze specialisten de tent bij u afleveren en opbouwen. Wij nemen daarbij strenge veiligheidseisen in acht, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van het evenement. Is uw evenement afgelopen? Wij bouwen de tent weer af en nemen hem weer mee. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk; wij vinden dat u zich volledig moet kunnen focussen op het organiseren van een geslaagd evenement.

Maak uw tent compleet met toebehoren

Wij verhuren onze tenten standaard exclusief tapijt, kachel en sanitair. U heeft natuurlijk wel de mogelijkheid om deze opties extra bij te huren.

 • Tapijt

  Organiseert u een evenement met een luxe uitstraling? U kunt er dan voor kiezen om de vloer van uw tent door ons te laten bedekken met tapijt. U heeft hierbij de keuze uit standaard tapijt en tapijt op maat. Het tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Zo is het tapijt helemaal af te stemmen op de aankleding van het evenement. Tevens is het bij Maessen Tenten mogelijk om beschermfolie mee te bestellen. Dit kunt u over het tapijt leggen, zodat het tapijt tijdens de voorbereidingen niet beschadigd of bevuild raakt.

 • Kachels

  Wanneer u ’s avonds of in een koud jaargetijde een evenement in een tent organiseert, is het verstandig om kachels te huren. Bij Maessen Tenten is het mogelijk om een gestookte olieheater bij te huren. Deze is voorzien van een thermostaat, waarmee u zelf de temperatuur regelt.

 • Sanitair

  Bij Maessen Tenten kunt u een luxe mobiele toiletunit huren. Dit is een geschikte oplossing wanneer de locatie van het evenement niet over (voldoende) toiletten beschikt. Uw gasten kunnen op deze manier gebruik maken van schoon en ruim sanitair.

Tenten verhuur van Maessen Tenten: kwaliteit gegarandeerd

De verhuur van tenten is al zo’n twintig jaar onze specialiteit. Bij elk project dragen wij zorg voor onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak. Wij zorgen er graag voor dat uw evenement een succes wordt. U kunt daarom op ons rekenen bij het afleveren, het opbouwen én bij het afbouwen van de gehuurde tent; hoe groot of klein de tent ook is. We scholen onze medewerkers regelmatig bij, zodat ze altijd aan de strenge veiligheidseisen kunnen voldoen.

Offerte aanvragen voor tent huren

Bij de verhuur van een tent werken wij met offertes op maat. De keuze voor een bepaalde tent is namelijk altijd afhankelijk van diverse factoren. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand offerteformulier in. Wij stellen zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Als u nog vragen heeft over de tenten verhuur van Maessen Tenten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie