Pagode tent huren

Pagodetenten zijn stijlvolle tenten die opvallen op elke gewenste locatie. De pagodetent is herkenbaar aan zijn puntdak, heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden. Pagodes zijn ook goed aan elkaar te koppelen of als tent aan een grotere tenthal te verbinden, zodat vele afmetingen realiseerbaar zijn.

Huur een tent

Voordelen van een pagode tent huren bij Maessen Tenten:

  • Snelle levering
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment Pagode Tenten zijn de zwart gekleurde vierkante tenten met puntdak waarbij de zwart stroken gecombineerd worden met de retro kleuren Lime, Raspberry, Lagoon of Mandarin. Voor kleurrijke en feestelijke festivals of andere evenementen zijn deze Pagode Tenten bont, leuk en lekker opvallend. Bekijk de tenten in de fotogalerij op deze pagina.

Omvang van de pagodetent en extra’s

Wij hebben meerdere afmetingen beschikbaar voor verhuur:

  • 3 x 3 meter
  • 4 x 4 meter
  • 5 x 5 meter
  • 6 x 6 meter

Galerij

Kenmerken van een pagode tent

Multifunctioneel

Maessen Tenten haar pagodetenten zijn perfect voor zowel kleine als grote evenementen. Een pagodetent huren is bijvoorbeeld ideaal voor bruiloften, festivals, tuinfeesten, recepties of beurzen. De pagodetent is bij ons verkrijgbaar in meerdere afmetingen zodat u de tent naar wens kunt inrichten.

Zelf samenstellen

Pagodetenten zijn ideaal om andere tenten met elkaar te verbinden en uw locatie helemaal naar wens te organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere pagodes aan elkaar te koppelen of de pagode aan een alu paviljoen te verbinden. Op deze manier kunt u uw eigen cateringruimte, gaderobe of opslag creëren. Alle pagodetenten van Meassen Tenten voldoen aan de veiligheidsnormen uit het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Volledige verzorging van uw pagodetent

Maessen Tenten neemt graag uw werk uit handen door te helpen bij de verzorging van uw tent. Wanneer u een pagodetent bij ons huurt, kunt u kiezen om de gehele tent door ons te laten aankleden, inclusief gewenste faciliteiten.

Vloeren

Bij uw pagodetent kunt u ervoor kiezen om een vloer aan te laten leggen. Maessen Tenten kan de vloer desgewenst bedekken met tapijttegels. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en patronen.

Verwarming

Maessen Tenten verzorgt ook de verwarming van tenten. Met de gestookte olieheater inclusief thermostaat geeft u uw tent de gewenste temperatuur.

Sanitaire faciliteiten

Wanneer op uw feestlocatie geen of beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, kunt u bij ons mobiele toiletten huren. Deze toiletwagens beschikken over alle  nodige voorzieningen, zijn hygiënisch en praktisch.

Prijs laten berekenen

Bent u geïnteresseerd in een pagodetent van Meassen Tenten? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070 511 9395. Wij maken voor u een offerte op maat.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Bekijk ook de andere tenten die wij verhuren:

Maatwerk op locatie