Flextent huren

Een flextent - ook wel strechtent genoemd -  is een exclusieve overkapping voor bij uw evenement, feest of bruiloft. Door de flexibele stof en de veelzijdige constructie is de tent op verschillende manieren in te zetten en aan te passen naar de locatie. Zo kunt u een flextent gebruiken als complete feesttent maar ook als overkapping.

Huur een tent

Voordelen van een flextent huren bij Maessen Tenten:

 • Snelle levering
 • Leverbaar in verschillende kleuren
 • Advies op locatie
 • Inclusief op-en afbouw
 • Toebehoren zoals vloeren en kachels
 • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Afmetingen en kleuren van de flextent

U kunt bij ons verschillende afmetingen huren:

 • 5 x 7.5 meter
 • 10 x 7.5 meter
 • 10 x 10 meter
 • 10 x 15 meter
 • 10 x 20 meter
 • 20 x 21 meter

De flextenten zijn koppelbaar zodat er nog veel meer maten mogelijk zijn. Onze strechtenten zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals rood, zwart, platina, zand.

Eigenschappen van een strechtent

Veelzijdig in te zetten

Het grote voordeel van een flextent is dat deze tenten veelzijdig in te zetten zijn en een exclusief aanzicht hebben. Een strechtent is veelzijdig omdat deze op verschillende manieren op te bouwen is zodat u de tent als complete feesttent kunt gebruiken maar ook als terrasoverkapping. De flextent past zich letterlijk en figuurlijk aan in elke sfeer, op iedere locatie, met steeds weer een uniek resultaat.

Dat deze tent zich aanpast aan de locatie blijkt uit het feit dat u ook de omgeving kunt gebruiken bij de opbouw van de tent. Bomen of de muur van uw huis kunt u onderdeel uit laten maken van de tent. Daarnaast is het via het unieke gootsysteem ook mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen.

Stofeigenschappen

Voor de stretchtent wordt een high tech stof gebruikt die waterdicht en windbestendig is. Ook is de stof brandwerend en voldoet de tent aan alle aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Galerij

Toebehoren

Indien u bij ons een flextent huurt kunt u er ook voor kiezen om de aankleding en aanvullende faciliteiten door ons te laten verzorgen.

Tapijt

Wij kunnen de tent verder aankleden door de vloer te laten bedekken met tapijttegels. Deze tegels zijn er in verschillende kleuren en motieven. Zo geeft u uw strechtent een warme uitstraling.

Kachels

Voor extra comfort voor uw gasten kunt u er ook voor kiezen om olieheaters te laten plaatsen in de flextent. Deze heaters hebben thermostaat waarmee u de temperatuur eenvoudig kunt regelen.

Sanitair

Wanneer er op de locatie weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn kunnen wij mobiele toiletten leveren. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een flextent bij ons? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Lees hier meer over tentenverhuur of bekijk onze andere tenten:

Maatwerk op locatie