Maessen Tentenverhuur

Wij geven advies, regelen de op- en afbouw en leveren maatwerk op locatie.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Kan oneindig worden verlengd

Jumbo Boogspant tent

De jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) is een grote tent die in vele vormen kan worden ingezet.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Flexibele aluminium constructie

Aluhal tent

Deze tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen van de tent af te stemmen op uw wensen.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Stijlvolle tent die opvalt

Pagode tent

De pagodetent is herkenbaar aan zijn puntdak, heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Stijlvolle tent die opvalt

Flex tent

Een flextent – ook wel strechtent genoemd –  is een exclusieve overkapping voor bij uw evenement, feest of bruiloft.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Alle blikken op u gericht

Transparante tent

Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Gekleurde tent voor uw evenement

Gekleurde tent

We zorgen bij elke soort gelegenheid voor een tent die past bij de uitstraling van uw evenement.

Tentverhuur bij Maessen tenten

Huur een tent met de service van Maessen tenten

, Maessen Tentenverhuur

Gratis advies op locatie

Elke locatie is anders en daarom komen wij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

, Maessen Tentenverhuur

Op- en afbouw van uw tent

Het organiseren van een evenement of feest is veel werk.  Maessen Tenten biedt daarom een totaaloplossing voor uw feest of evenement. Wij verzorgen zowel de opbouw als de afbouw van uw tent. Dit scheelt u een hoop tijd en geeft u de zekerheid dat uw tent veilig staat.

, Maessen Tentenverhuur

Volledige inrichting

Maessen Tenten levert niet alleen tenten, maar kan ook de volledige inrichting van de tenten voor u regelen. Wij kunnen een vloer aanleggen, kachels plaatsen, sanitair leveren en zelfs tapijt leggen. Wij verzorgen de volledige aankleding van uw tent.

, Maessen Tentenverhuur
, Maessen Tentenverhuur
Tentverhuur bij Maessen tenten

Prijzen tentenverhuur

Prijzen tentenverhuur

Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Voor een offerte kunt u ons bellen op het telefoonnummer 070 511 9395. Het is ook mogelijk om direct een prijsberekening aan te vragen.

Prijs laten berekenen voor tentenverhuur

Huur een tent bij Maessen Tentenverhuur en profiteer van de voordelen. Voor het huren van één of meerder tenten kunt u bij ons een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Dit doet u door onderstaand offerteformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de tenten van Maessen Tenten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

Maessen Tenten The Movie. #maatwerkoplocatie #tentverhuur #tent #verhuur #bedrijfsfilm @deep_thought_productions ...

De oplossing om toch te kunnen sporten, buiten in een tent. Maessen heeft vele mogelijkheden om uw ruimte te overkappen. #tent #verhuur #tentverhuur #flextent #aluhal #maatwerkoplocatie #maessententen #sportschool #sporten #gezondeleefstijl #covid_19 #corona #sport ...

Het moest een zwier aan de stad geven, aandacht voor wat moois in tijden van corona teweegbrengen en Hagenaars op veilige afstand van elkaar weer wat laten voelen en beleven. Maar het plan van evenementenorganisator Joris Hentenaar om een drive-inbioscoop op het Malieveld te organiseren, is door de gemeente afgekeurd. ,,Het had zo mooi kunnen zijn voor Den Haag. Maar ik geef het nog niet op.” Gemeente Den Haag wijkt voor het plan van evenementenorganisator Joris Hentenaar niet af van de noodverordening. ,,We kunnen wel met z’n allen in de auto naar de meubelboulevards, maar een drive-in bioscoop op het Malieveld mag niet. Het had zoiets moois kunnen zijn, maar de gemeente houdt voet bij stuk.” Hentenaar gelooft nog steeds in het concept. ,,Een auto is als een kooi van Faraday, je kunt veilig afgesloten en op veilige afstand van elkaar toch met elkaar zijn op het Malieveld. De reden waarom het werd afgekeurd snap ik deels wel, maar ik heb wel het idee dat de gemeente de maatwerkcomponent over het hoofd ziet. Je kunt echt wel een evenement organiseren waarbij er geen gevaar is om bij elkaar in de buurt te komen. Het plan is gewoon in één keer afgekeurd. Zonde is het.” Hij had al over de kleinste details nagedacht. ,,De rijrichting was al uitgestippeld, bezoekers die naar de wc zouden moeten hadden een vlaggetje op hun dak kunnen plaatsen zodat ze met een begeleider naar het toilet zouden kunnen en om het pas ingezaaide gras te ontzien hadden rijplaten kunnen worden neergelegd.” Toch heeft Hentanaar het plan voor de drive-inbioscoop nog niet heeft opgegeven. ,,Het moet gewoon kunnen. Voor ondernemers die het nu zwaar hebben is dit een uitkomst. Zo kunnen ze deze zomer aan de slag: het zou hen echt helpen.
Bron: https://www.ad.nl/den-haag/zo-had-de-drive-inbioscoop-op-het-malieveld-eruit-moeten-zien~aef5bf9c/
#Maatwerkoplocatie #3D #animatie #tentverhuur @maessententen
...