Trouwfeest tent

Het is een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven: uw bruiloft. Om een sfeervolle ambiance te creëren op deze onvergetelijke dag, huurt u een spectaculaire en praktische trouwfeest tent. Naast een magische sfeer biedt een bruiloft tent extra ruimte. Houdt u uw trouwfeest in een prachtige tuin of natuurgebied? Kies dan voor onze transparante tent. Tevens vindt u in ons assortiment exclusieve overkappingen in de vorm van een flextent, aluminium aluhallen en flexibele jumbo boogspant tenten.

De voordelen van een trouwfeest tent huren bij Maessen Tenten:

  • We bouwen alle tenten op en breken ze ook weer af
  • Breid uw bruiloft tent uit met kachels, tapijttegels of sanitair
  • Groot assortiment aan bruiloft tenten
  • Snelle levering en complete service

Trouwfeest tent huren

Onze trouwfeest tenten

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze prachtige trouwtenten. Dé finishing touch voor de dag van uw leven.

Ontdek de mogelijkheden

De trouwfeest tenten die we verhuren voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast bouwen we de tenten altijd voor u op en af om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontdek de mogelijkheden van onze trouwfeest tenten en laat u adviseren door een van onze bruiloft specialisten.

Trouwfeest tent: aluhal

De aluhal – ook wel alupaviljoen tent genoemd – is een flexibele aluminium constructie. Hierdoor is deze tent eenvoudig af te stemmen op iedere bruiloftslocatie. Tevens kunnen we de aluhal tegen een andere tent of gebouw plaatsen om de beschikbare ruimte te vergroten.

Lees meer over de aluhal

Trouwfeest tent: Pagode

Pagode tenten staan bekend om hun puntvormige dak. Deze opvallende bruiloft tenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, maar u kunt de tenten ook aan een grotere tenthal verbinden. Een andere optie is om de trouwtent te plaatsen om bijvoorbeeld een late night snack voor uw gasten te bereiden..

Lees meer over de pagode tent

Transparante bruiloft tent

Ruimtelijk, opvallend en een echte blikvanger: de transparante tent. De tent is perfect wanneer uw huwelijk zich afspeelt in de buitenlucht of op een unieke locatie. De tent is verkrijgbaar in diverse groottes, waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Lees meer over de transparante bruiloft tent

Bruiloft flextent / stretchtent

De flextent – ook wel stretchtent genoemd – is de perfecte overkapping voor uw grote dag. Dankzij de flexibele stof en de veelzijdige constructie is deze bruiloft tent op diverse manieren in te zetten en aan te passen aan de locatie. Ook is de tent dé ideale manier om het echte buitengevoel te combineren met overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld handig gebruikmaken van de bomen in uw omgeving.

Lees meer over de flextent

Advies op locatie

Iedere bruiloftslocatie is anders. We komen daarom graag bij u langs op uw trouwlocatie, zodat we de opties kunnen bespreken en een advies op maat kunnen geven. Bij Meassen Tenten hebben we voor iedere bruiloft wel een geschikte tent. We adviseren u onder andere over het type trouwfeest tent, de grootte en de ondervloer.

Maessen Tenten: de totaaloplossing voor uw bruiloft

Om het u en uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij een aantal extra mogelijkheden bij het huren van een trouwfeest tent.

Op- en afbouw

Waarschijnlijk bent u al maandenlang bezig met het organiseren van de bruiloft en het trouwfeest. Om u een klein beetje werk uit handen te nemen, verzorgen we de op- en afbouw van de trouwfeest tent. Naast dat het u een hoop tijd scheelt, bent u er op deze manier van verzekerd dat de tent veilig staat.

Kachels

Vindt uw bruiloft plaats in de winter of het voorjaar? Heaters bieden uitkomst. Dankzij de thermostaat kunt u eenvoudig de temperatuur regelen, zodat u en uw gasten genieten van een aangename warmte.

Vloer

De trouwtent kunnen we bovendien verder aankleden. Dit komt met name van pas wanneer er een oneffen ondergrond is. Door een vloer te leggen, kunnen de bruiloftsgasten eenvoudig door de tent heen lopen en een dansje wagen.

Toiletten

Is er op de trouwlocatie onvoldoende sanitair aanwezig? Geen zorgen: we leveren ook mobiele toiletten wanneer dat nodig is. Onze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Contact met Maessen Tenten

Gaat u trouwen of bent u als ceremoniemeester op zoek naar de perfecte trouwfeest tent? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een bruiloft tent voor uw evenement door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u vragen over het huren van een trouwfeest tent, of wil u graag advies op maat ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 070 511 9395.

Bel ons

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie