Transparante tent huren

We spelen open kaart: met een transparante tent zijn alle blikken op u gericht. Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger. Het transparante PVC doek zorgt voor een opvallend ruimtelijk effect en unieke dynamiek met de omgeving.

Huur een tent

Uw voordeel bij Maessen Tenten

  • Snel geleverd
  • Advies op maat
  • Op- en afbouw van de tent
  • Veiligheid gecertificeerd zoals omschreven in het Tentboek

Afmetingen en extra's

Beschikbare afmetingen

  • Breedte: 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen

Het aantal personen dat op uw evenement komt is een belangrijke graadmeter voor het formaat tent dat u nodig heeft. Maar ook de aard van uw evenement weegt mee. Bij een congres staan de stoelen in theateropstelling en rekent u per gast ongeveer 0,5 m2 ruimte. Bij een festival of bruiloft waar gedanst mag worden is meer ruimte prettig en gaan we uit van 1,5 tot 2 m2 per persoon. Zo heeft u alvast een idee van de afmeting van de tent die geschikt is voor uw event. Uiteraard is dit slechts een indicatie en denkt Maessen Tenten hierin graag met u mee.

Onze tenten voldoen aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41

Galerij

Kenmerken van een transparante tent

Flexibel

De transparante tent is opgebouwd uit een flexibele, maar sterke constructie van aluminium. Hierdoor is de tent gemakkelijk per 5 meter te verlengen en te combineren met een van de andere tenten. Het transparante doek is gemaakt van PVC-zeil en zorgt voor een ruimtelijke sfeer en open en lichte uitstraling. Hierdoor is de tent een echte blikvanger op uw event, festival, bruiloft, beurs of bedrijfsfeest.

Veilig

Onze tenten voldoen aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41. Hierdoor is de (brand)veiligheid in onze tenten gegarandeerd. Ook zijn onze tenten bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat uw publiek ook tijdens hevige regenval of harde wind knus en warm en vooral veilig van het event geniet.

Uw tent compleet

Voor een ultieme beleving op uw bedrijfsevent of feest, verzorgt Maessen Tenten niet alleen uw transparante tent, maar ook de volledige aankleding geheel naar uw wens. Hieronder enkele voorbeelden.

Tapijtvloer

Geef uw tent een warme uitstraling door uw tent aan te kleden met tapijttegels. U kiest zelf tussen de verschillende kleuren en motieven.

Verwarming

Voor extra comfort van uw gasten kiest u voor olieheaters in de transparante tent. Deze heaters hebben een thermostaat waardoor u de temperatuur eenvoudig zelf kunt regelen. De tenten van Maessen Tenten zijn winddicht, maar met de heaters zorgt u ervoor dat het ook in de winter aangenaam is in de tent.

Sanitaire voorzieningen

Wanneer er op de locatie weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn, leveren wij mobiele toiletten. Dit zijn luxe toiletwagens die hygiënisch en praktisch zijn, uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Prijs laten berekenen

Vraag een offerte aan voor het huren van een transparante tent bij Maessen Tenten. Bel naar 070 511 9395 of vul onderstaand formulier in.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Bekijk hier alle overige tentenverhuur door Maessen Tenten:

Maatwerk op locatie