jumbo-boogspant-tent-28-9-18-september-18-image-copyright-dan-taylor-dandantaylorphotography-com-24
Kan oneindig worden verlengd

Grote tent ( boogspant )

De jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) is een ruime tent die in vele vormen kan worden ingezet.

aluhal-tent-triodos_ondernemers_2019-65
Flexibele aluminium constructie

Aluhal tent

Deze tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen van de tent af te stemmen op uw wensen.

pagode-tent-p1020863
Stijlvolle tent die opvalt

Pagode tent

De pagodetent is herkenbaar aan zijn puntdak, heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden.

flexgebruik-aangepast-min
Een stijlvolle tent die opvalt

Flextent

Een flextent – ook wel strechtent genoemd –  is een exclusieve overkapping voor bij uw evenement, feest of bruiloft.

transparant-paviljoen-16-aangepast-min
Alle blikken op u gericht

Transparante tent

Deze doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.

gekleurde-tent-pagode-zwart-medium
Gekleurde tent voor uw evenement

Gekleurde tent

We zorgen bij elke soort gelegenheid voor een tent die past bij de uitstraling van uw evenement.

Huur een tent bij Maessen Tenten

Maak uw tent compleet met toebehoren

Tapijt

Organiseert u een evenement met een luxe uitstraling? U kunt er dan voor kiezen om de vloer van uw tent door ons te laten bedekken met tapijt. U heeft hierbij de keuze uit standaard tapijt en tapijt op maat. Het tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Zo is het tapijt helemaal af te stemmen op de aankleding van het evenement. Tevens is het bij Maessen Tenten mogelijk om beschermfolie mee te bestellen. Dit kunt u over het tapijt leggen, zodat het tapijt tijdens de voorbereidingen niet beschadigd of bevuild raakt.

Sanitair

Bij Maessen Tenten kunt u een luxe mobiele toiletunit huren. Dit is een geschikte oplossing wanneer de locatie van het evenement niet over (voldoende) toiletten beschikt. Uw gasten kunnen op deze manier gebruik maken van schoon en ruim sanitair.

Kachels

Wanneer u ’s avonds of in een koud jaargetijde een evenement in een tent organiseert, is het verstandig om kachels te huren. Bij Maessen Tenten is het mogelijk om een gestookte olieheater bij te huren. Deze is voorzien van een thermostaat, waarmee u zelf de temperatuur regelt.

Licht, beeld en geluid

Als uw evenement of concept een aangeklede tent vraagt, kunnen wij u adviseren op de inrichting maar ook op licht, beeld en geluid. Wij werken nauw samen met specialisten die precies zien en verstaan wat u bedoelt. Vraag gerust via ons een offerte aan. Wij kunnen uw vaag ook overnemen zodat het een onderdeel wordt van ons gehele pakket aan producen en diensten die wij u leveren bij onze tenten.

Huur een tent bij Maessen Tenten

Tent huren

Huur een tent op maat voor de organisatie van uw evenementfestival of particuliere gelegenheid. Maessen Tenten levert een totaaloplossing op het gebied van tentenverhuur: wij bouwen de tent op en af, geven advies op locatie en kunnen de tent geheel naar wens aankleden en inrichten. Onze tenten verhuur is daarmee ook een oplossing voor een evenement op korte termijn.

  • Ruim aanbod tenten: o.a. pagodetenten en aluhallen
  • Gratis advies: een adviesgesprek bij u op locatie
  • Tent huren met optimale service: snel geleverd en gratis op- en afbouw
  • Hoge veiligheid: onze tenten voldoen aan strenge veiligheidseisen
  • Diverse toebehoren huren: kachels, vloeren en sanitair
Huur een tent bij Maessen Tenten

Prijzen tentenverhuur

Tent huren prijs

Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Voor een offerte kunt u ons bellen op het telefoonnummer 070 511 9395. Het is ook mogelijk om direct een prijsberekening aan te vragen.

Gratis op- en afbouw van uw feesttent

Wanneer u een tent huurt bij Maessen Tenten, komen onze specialisten de tent bij u afleveren en opbouwen. Wij nemen daarbij strenge veiligheidseisen in acht, zodat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van het evenement. Is uw evenement afgelopen? Wij bouwen de tent weer af en nemen hem weer mee. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk; wij vinden dat u zich volledig moet kunnen focussen op het organiseren van een geslaagd evenement.

Tenten verhuur van Maessen Tenten: kwaliteit gegarandeerd

De verhuur van tenten is al zo’n twintig jaar onze specialiteit. Bij elk project dragen wij zorg voor onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak. Wij zorgen er graag voor dat uw evenement een succes wordt. U kunt daarom op ons rekenen bij het afleveren, het opbouwen én bij het afbouwen van de gehuurde tent; hoe groot of klein de tent ook is. We scholen onze medewerkers regelmatig bij, zodat ze altijd aan de strenge veiligheidseisen kunnen voldoen.

Huur een tent bij Maessen Tenten

Offerte aanvragen voor tent huren

Postadres:
Postbus 16
2240 AA Wassenaar

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Loosterweg 39C
2215 TM Voorhout
Bekijk op Google maps

M: info@maessententen.nl
T: 070 511 9395

Bij de verhuur van een tent werken wij met offertes op maat. De keuze voor een bepaalde tent is namelijk altijd afhankelijk van diverse factoren. Wilt u een tent huren? Vul dan onderstaand offerteformulier in. Wij stellen zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Als u nog vragen heeft over de tenten verhuur van Maessen Tenten, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.