Toebehoren

Bij Maessen Tenten begrijpen we als geen ander dat een tent de basis vormt voor een geslaagde partij of succesvol evenement; er komt uiteraard nog veel meer bij kijken. Ook voor de aankleding en aanvullende faciliteiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Tapijt
Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer laten bedekken met tapijt. De tapijttegels zijn er in verschillende kleuren en geven de ruimte een warme uitstraling. Op zoek naar iets unieks? Wanneer u kiest voor tapijt op rol, wordt de vloerbedekking op maat gemaakt en zijn de mogelijkheden voor kleuren en motieven talrijk. Desgewenst kunnen we het tapijt voorzien van beschermfolie. Op deze manier kunt u ongestoord voorbereidingen treffen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het tapijt.

Kachels
De indirect gestookte olieheater is bij uitstek geschikt om de temperatuur te reguleren. Deze externe warmtebron heeft een thermostaat, waarmee u de temperatuur gemakkelijk kunt regelen: geen overbodige luxe in de koude wintermaanden.

Sanitair
Wanneer er op locatie geen of niet voldoende sanitaire faciliteiten zijn, biedt een mobiele toiletunit uitkomst. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie