Maessen Tentsupply – Tentenverhuur

Huur een tent en wij regelen de op- en afbouw en leveren maatwerk op locatie.

jumbo-boogspant-tent-28-9-18-september-18-image-copyright-dan-taylor-dandantaylorphotography-com-24
Icoon tent voor noodopvang en tijdelijke huisvesting
Maak hem zo groot als u wilt

Grote tent

Bent u op zoek naar een grote tent? Huur dan onze jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) die zeer ruim is en in vele vormen worden kan ingezet.

  • Breedte: 10, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen
  • Zijhoogte: 3 meter
aluhal-tent-triodos_ondernemers_2019-65
Flexibele aluminium tent

Aluhal tent

De Aluhal tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen af te stemmen op uw wensen.

  • Breedte: 5, 10, 12, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen
  • Zijhoogte: 2,30 of 3,00 meter
pagode-tent-p1020863
Stijlvolle tent die écht opvalt

Pagode tent

De pagode tent is herkenbaar aan zijn puntdak. Hij heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden.

  • Afmeting tenten: 5 x 5 meter
  • Zijhoogte tenten: 2,30 meter
  • Leverbaar in 3 kleuren
flexgebruik-aangepast-min
Exclusief en stijlvol

Flextent

Een flextent – ook wel strechtent genoemd – is een exclusieve overkapping voor uw evenement, feest of bruiloft. Laat uw flextent volledig op maat maken.

  • Beschikbaar in 8 standaardformaten
  • Volledig op maat te maken
  • 3 verschillende kleuren
transparante-tent1
Alle blikken op u gericht

Transparante tent

De doorzichtige tenthal, opgebouwd uit een flexibele constructie van hoogwaardige aluminium profielen, is een onbetwiste blikvanger.

  • Breedte: 5 tot en met 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen
  • Zijhoogte: 2,30 of 3 meter
gekleurde-tent-img_5729
Gekleurde tent voor uw event

Gekleurde tent

We zorgen bij ieder soort evenement voor een tent die perfect past bij de uitstraling van uw evenement. Veel soorten gekleurde tenten.

  • Vele soorten gekleurde tenten
  • Inclusief op- en afbouw
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
Tentenverhuur bij Maessen Tentsupply

Tentenverhuur voor zakelijke en particuliere doeleinden - Maessen Tentsupply

Gratis advies op locatie

Bent u op zoek naar een tentverhuurbedrijf, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Elke locatie is anders en daarom komt Maessen Tentsupply graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u alle benodigde informatie over het huren van een tent en over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Op- en afbouw van uw gehuurde tent

Een evenement of feest organiseren is veel werk. Kies daarom voor tentverhuur door Maessen Tentsupply. Dit is een totaaloplossing voor uw feest of evenement. We verzorgen zowel de opbouw als de afbouw van uw tent. Dit scheelt u een hoop tijd en geeft u de zekerheid dat uw tent veilig staat.

Volledige inrichting van uw tent

Maessen Tentsupply levert niet alleen tenten, maar regelt indien gewenst ook de volledige inrichting van de tenten voor u. Denk hierbij aan een gestelde tentvloeren leggen, kachels plaatsen, sanitair leveren en zelfs tapijt leggen. We leveren daarnaast zelfs alle toebehoren van de tent.

Zo werkt tentenverhuur bij Maessen Tentsupply

Een tent huren bij Maessen Tentsupply is heel gemakkelijk. We leggen het proces graag aan u uit:

Kies de gewenste soort tent

In ons assortiment hebben we diverse soorten tenten, namelijk:

Vraag een offerte aan

Als de gekozen tent aan uw eisen voldoet, vraagt u een offerte  bij ons aan. Om een offerte aan te vragen, vult u de benodigde informatie in. We vragen u daarbij om een foto van de locatie toe te voegen, zodat we goed kunnen beoordelen wat mogelijk is. Liever eerst telefonisch overleg? Bel dan naar  070 511 9395.

We bouwen de tent voor u op

Enkele dagen voor het evenement leveren we de spullen we nodig hebben om de tent op te bouwen. Indien gewenst verzorgen we ook de complete inrichting van de tent.

We bouwen de tent af

Na het evenement bouwen we de tent weer voor u af en nemen we de spullen weer mee naar onze opslag.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

transparant-zeilen-2

Met deze transparante tent hebben we een perfecte, ruimtelijke trouwlocatie gecreëerd, waarbij het bruidspaar en hun gasten tot diep in de nacht onder de sterren hebben gedanst.

festival-tent-78523692_3064841973530309_6352530357639708672_o-2

Met deze grote tent, ook wel een boogspant genoemd, was het toneel van een waanzinnig festival. De tent is donker genoeg voor een geweldige lasershow.

214_outdoor_brabant_300x216_adaptiveresize

Onze feesttenten zijn geschikt voor alle soorten feesten, evenementen en particulieren gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten of festivals.

Benieuwd naar de meningen van de klanten die u voorgingen? Lees hier onze referenties.

7-festival-min
8-wedding-tent-min

TENTENVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY

GRATIS OP- EN AFBOUW VAN UW TENT

Huur een tent bij Maessen Tentsupply en profiteer van onze gratis op- en afbouwservice. We houden rekening met alle strenge veiligheidseisen, zodat u en uw gasten ongestoord genieten. Na afloop bouwen we de gehuurde tent weer af.

PRIJS LATEN BEREKENEN VOOR TENTVERHUUR

U profiteert van diverse voordelen wanneer u een tent huurt bij Maessen Tentsupply. Voor het huren van één of meerdere tenten vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte op maat aan. Dit doet u door onderstaand offerteformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de te huren tenten van Maessen Tentsupply? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 070 511 9395.

Veelgestelde vragen over de tentenverhuur bij Maessen Tentsupply

WAT KOST TENTVERHUUR BIJ MAESSEN TENTSUPPLY?

Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten om een tent te huren afhankelijk zijn van uw wensen en situatie. We maken daarom graag een vrijblijvende offerte voor u die aansluit op uw wensen. Voor een offerte belt u ons op het telefoonnummer 070 511 9395. Het is ook mogelijk om direct een prijsberekening aan te vragen door het offerteformulier in te vullen op de contactpagina.

KAN IK OOK EEN TENT KOPEN BIJ MAESSEN TENTSUPPLY?

Als u geregeld gebruik maakt van feesttenten, is het op den duur goedkoper om zelf een tent aan te schaffen. Bij Maessen Tentsupply verkopen we goed onderhouden tweedehands tenten. Bekijk ons aanbod tweedehands tenten en vind de gewenste tent online.

ZIJN DE GETOONDE PRIJZEN INCLUSIEF OP- EN AFBOUW?

Ja, wanneer u een tent huurt bij Maessen Tentsupply, profiteert u van gratis op- en afbouwservice.

IS HET MOGELIJK OM VERLICHTING OP TE HANGEN IN DE TENTEN?

Het is mogelijk om verlichting op te hangen in de tenten. Het maximale gewicht voor de verlichting verschilt echter per tent. Neem voor meer informatie contact met ons op.

IS HET MOGELIJK OM VERSCHILLENDE TENTEN MET ELKAAR TE COMBINEREN?

Het is zeker mogelijk om diverse tenten met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld een aan de Aluhal tenten in combinatie met een of meerdere Pagodetenten.

KAN IK DE TENT OOK ZELF OPBOUWEN?

Nee, het is niet mogelijk om de tenten zelf op te bouwen.

VOLDOEN ALLE TENTEN AAN DE VEILIGHEIDSEISEN?

Ja, alle tenten die we verhuren voldoen aan de veiligheidsnormen conform Tentboek NEN 8020-41.

WAT ZIJN DE NORMEN OMTRENT VLUCHTWEGEN IN EEN TENT?

De normen rondom de vluchtwegen staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten.

Fantastisch plaatje van een 25x70mtr grote boogspant aluhal. Groen van buiten en zwart van binnen. #boogspant #groen #zwart #tentverhuur #maessententsupply #festival #dance #techno ...

20 2

@awakenings @amsterdamdanceevent @maessententsupply ...

17 1

Het is alweer een week geleden dat Het Ontzet Festival plaats vond in Leiden. Wat een fantastisch lokaal georganiseerd festival waar wij onder andere een groen-zwarte boogspant tent hebben geplaatst!
#leidsontzet #tentverhuur #festivalvibes #pagode #boogspant @hetontzetfestival @nickurbanus @allroundness
...

33 2

Afgelopen weekend heeft Maessen Tentsupply voor de Royal Polo op Paleis Soestdijk de tenten gefaciliteerd plus de Royal Fair in samenwerking met Pearlcard. Wat een fantastisch weekend met mooi Polospel op deze idyllische locatie. #royalpoloatthepalace #paleissoestdijk #pearlcard #maisonvandenboer #audi #ferarri @paleissoestdijk @royal_polo_at_the_palace_ @maisonvandenboer @audinederland @ferrari @oogenlust_com @nickurbanus ...

39 2