Feesttent huren

Voor ieder feest kunt u bij Maessen Tenten een feesttent huren. Onze feesttenten zijn geschikt voor evenementen, festivals en particuliere gelegenheden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn bovendien leverbaar inclusief toebehoren zoals kachels, sanitair en vloeren. Niet alleen bouwen wij uw gehuurde feesttent gratis op en af; wij komen ook vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw specifieke gelegenheid te bespreken.

 • Groot aanbod feesttenten voor elke gelegenheid
 • De tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen
 • Gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte
 • Snel geleverd en gratis op- en afgebouwd
 • Extra te huur: kachels, vloeren en sanitair

Ons assortiment feesttenten

Bij Maessen Tenten kunt u voor elke gelegenheid een feesttent huren. Bekijk hier ons complete assortiment feesttenten:

 • Grote Jumbo Boogspant feesttent verhuur

  Jumbo Boogspant feesttent

  • Te huur in diverse afmetingen
  • De feesttent is oneindig te verlengen
  • Sterk door harde kunststof wandpanelen

  Meer informatie   Prijs laten berekenen

 • Transparante feesttent verhuur

  Transparante feesttent

  • Deze tent geeft uw feest een bijzondere uitstraling
  • Te huur in diverse afmetingen
  • De transparante tent is per 5 meter te verlengen

  Meer informatie   Prijs laten berekenen

 • Flextent feesttent verhuur

  Flextent voor feesten

  • Te gebruiken als tent en als overkapping
  • Diverse afmetingen: van 5 x 7,5 tot 20 x 21 meter
  • Waterdicht en windbestendig

  Meer informatie   Prijs laten berekenen

Prijzen voor het huren van onze feesttenten

De verhuur van een feesttent is maatwerk; ieder feest is tenslotte anders. Uiteraard maken wij voor u graag een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons via het telefoonnummer 070 511 9395 of vraag direct een offerte aan.

Pagode feesttent

Pagode feesttentenzijn geschikt voor alle gelegenheden. De vierkante tenten met puntdak zijn stijlvol, gemakkelijk aan elkaar te koppelen en bovendien verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Naast pagodetenten in wit, hebben wij ook zwarte tenten met felgekleurde strepen over het puntdak te huur. Kies bijvoorbeeld voor Lime, Raspberry, Lagoon of Mandarin en geef uw feest een opvallende uitstraling. U kunt de pagode feesttent huren in verschillende afmetingen: 3 x 3 meter, 4 x 4 meter, 5 x 5 meter en 6 x 6 meter.

Direct een feesttent huren

Aluhal feesttent

De aluhalis een robuuste feesttent die bestaat uit een aluminium frame en wind- en waterdichte zeilen. De constructie van de tent is zeer flexibel, waardoor wij alle gewenste afmetingen kunnen realiseren. Een aluhal feesttent huren betekent veel keuzevrijheid, zowel in de breedte en lengte als in het type zeil. Bijkomend voordeel van deze tentsoort is dat er geen palen in het midden van de tent staan.

Aluhallen zijn er in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de aluhal tent per vijf meter verlengen.

Direct een feesttent huren

Jumbo boogspant feesttent

Deze grote, flexibele tent wordt veelvuldig ingezet bij formele gelegenheden, zoals beurzen en conferenties. Het grote voordeel van de grote tentis dat de tent oneindig te verlengen valt. Er kunnen heel gemakkelijk extra panelen bij aangezet worden. Het aluminium frame zorgt voor stevigheid en de gebogen top geeft de tent een unieke uitstraling. Bij deze tent worden geen middenpalen gebruikt; u huurt hiermee een tent waarin u de aanwezige ruimte efficiënt kunt benutten.

De Jumbo-tent is te huur in breedtes van 10, 15, 20 en 25 meter en is per vijf meter te verlengen.

Direct een feesttent huren

Transparante feesttent

Een transparante tentwordt opgebouwd met een stevige, maar flexibele aluminium constructie. De transparante zeilen van PVC hebben een ruimtelijk effect en zorgen ervoor dat de tent opgaat in de omgeving. Net als een aluhal tent is deze feesttent te huur in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. U kunt de tent per vijf meter verlengen.

Direct een feesttent huren

Flextent voor feesten

Een flextentdankt zijn naam aan de flexibele eigenschappen. De tent is te gebruiken als complete feesttent, maar doet het ook uitstekend als overkapping. Door zijn unieke gootsysteem is het zelfs mogelijk om verschillende flextenten aan elkaar te koppelen. De tent is voorzien van een bijzondere waterdichte en windbestendige stof.U kunt de feesttent huren in de kleuren wit, zwart, platina en zand. Het kleinste formaat is 5 x 7,5 meter, de grootste flextent die u kunt huren is 20 x 21 meter.

Direct een feesttent huren

Gratis op- en afbouw van uw feesttent

Wanneer u bij Maessen Tenten een feesttent huurt, komen wij de tent leveren en voor u opbouwen. Zo bent u verzekerd van een feesttent die voldoet aan de strenge veiligheidseisen. Is uw evenement voorbij? Dan komen wij de tent afbouwen en nemen wij deze weer mee.

Toebehoren: extra huuropties voor uw feesttent

Bij Maessen Tenten kunt u diverse toebehoren huren voor de aankleding van uw tent. Zo leveren wij tapijt, kachels en sanitaire voorzieningen.

 • Tapijt

  Door de vloer van uw tent te bekleden met bijvoorbeeld tapijt, voorziet u uw tent van een luxe uitstraling. U kunt hierbij kiezen uit standaard tapijten, maar wij leveren ook tapijt op maat. U heeft de keuze uit diverse kleuren en motieven om het tapijt af te stemmen op de rest van de aankleding. Ook leveren wij desgewenst beschermfolie voor over het tapijt. Zo kunt u uw feest voorbereiden zonder dat u daarbij op het tapijt hoeft te letten.

 • Kachels

  Vallen de weersvoorspellingen tijdens uw evenement tegen? Maessen Tenten voorziet u graag van een gestookte olieheater. Deze is voorzien van een thermostaat, zodat u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen.

 • Sanitair

  Als er op uw locatie niet voldoende toiletgelegenheden zijn, dan kunt u bij ons een luxe mobiele toiletunit huren. Zo voorziet u uw gasten van schoon en ruim sanitair.

Feesttent verhuur van Maessen Tenten

Maessen Tenten is al bijna twintig jaar gespecialiseerd in feesttent verhuur. Van kleine pagode tenten tot grote aluhallen; wij verzorgen de complete levering en bouwen de tent op en af. Dit doen wij voornamelijk voor festivals en evenementen, al huren mensen onze tenten ook regelmatig voor particuliere feestjes. Bij Maessen Tenten bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit tenten, die voldoen aan alle strenge veiligheidsnormen.

Offerte aanvragen

Wilt u een feesttent huren bij Maessen Tenten? Vul dan direct onderstaand offerteformulier in. Aan de hand van uw gegevens maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen via 070 511 9395.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking
Maatwerk op locatie