Evenementen tent huren

Maessen Tenten is een ervaren partner als het gaat om tentverhuur voor publieke en zakelijke evenementen. De presentatie is daarbij van het grootste belang; dat weten wij bij Maessen Tenten als geen ander. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u een tent leveren die past bij de uitstraling van uw evenement.

Huur een tent

Voordelen van een evenementen tent huren bij Maessen Tenten:

  • Snelle levering
  • Advies op locatie
  • Inclusief op-en afbouw
  • Toebehoren zoals vloeren en kachels
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen

Tenten in ons assortiment

Maessen Tenten heeft een ruim assortiment tenten met verschillende afmetingen. Zo zijn onze tenten in te zetten voor zowel kleine als grote evenementen. Hieronder ziet u ons assortiment tenten:

Tentenverhuur voor zakelijke evenementen

Een zakelijk evenement is dé gelegenheid bij uitstek om te laten zien waar uw bedrijf voor staat. Of u nu relaties ontvangt, op een beurs staat, of samenkomt met werknemers: met onze tenten maakt u ongetwijfeld een blijvende indruk.

Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij samen met u de juiste sfeer creëren voor uw zakelijke evenement. Ook is het mogelijk dat wij tenten vastmaken aan gebouwen, zo maken wij eenvoudig een grote ruimte waarin u uw gasten of klanten kunt ontvangen.

Tentenverhuur voor publieke evenementen

Wij zijn een ervaren partner als het gaat om het organiseren van grote, publieke evenementen. Ons grote assortiment tenten biedt voor elke gelegenheid een uitkomst, of het nu gaat om een sportief toernooi, culinair festival of culturele fair. Zo hebben onze tenten gestaan op de Uitmarkt en het Bevrijdingsfestival.

Bij grote publieke evenementen is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. Zo voldoen al onze tenten aan de veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Advies op locatie

Aangezien elke locatie anders is komen wij graag persoonlijk bij u langs om u advies te geven over welke tent het meest geschikt is voor uw evenement. Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden bij onze klanten heeft u een vast contactpersoon die u in elke fase bijstaat.

Op- en afbouw van uw tent

Omdat wij weten hoeveel tijd het kost om een evenement te organiseren nemen wij graag wat werk voor u uit handen. Maessen Tenten biedt u een totaaloplossing, wij verzorgen zowel de op- als afbouw van uw evenementen tent. Dit scheelt u een hoop tijd en het garandeert u dat uw tent veilig staat.

Toebehoren

Indien u bij ons een tent voor uw evenement huurt kunt u bij ons terecht voor de aankleding en aanvullende faciliteiten.

Tapijttegels

Om uw tent aan te kleden kunnen wij ook voor u de vloer bedekken met tapijttegels. Deze tegels kunnen wij aanleggen in verschillende kleuren en motieven. Door een vloer aan te leggen in uw tent geeft u uw evenement een exclusieve uitstraling.

Kachels

Indien u een evenement in de winter of het voorjaar organiseert kan het koud aanvoelen in de tent. Om uw gasten extra comfort te geven kunt u er ook voor kiezen om heaters door ons te laten plaatsen in de evenementen tent. Onze heaters hebben een thermostaat waarmee u de temperatuur eenvouding kunt regelen.

Toiletten

Als er weinig of onvoldoende toiletten aanwezig zijn bij uw evenement kunnen wij voor u extra mobiele toiletten laten plaatsen. Deze luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een tent voor uw evenement? Vul dan het onderstaande formulier in of bel naar 070  511 9395.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking
Maatwerk op locatie