Bruiloft tent huren

Het is een van de mooiste gebeurtenissen in uw leven: uw bruiloft. Om een sfeervolle ambiance te creëren, kunt u een bruiloft tent huren. Naast de magische sfeer, heeft u met een bruiloft tent extra ruimte. Houdt u uw bruiloft in een prachtige tuin of natuurgebied? Kies dan voor onze transparante tent. Tevens vindt u in ons assortiment exclusieve overkappingen in de vorm van een flextent, aluminium aluhallen en flexibele jumbo boogspant tenten.De voordelen van een bruiloft tent huren bij Maessen Tenten:

  • We bouwen alle tenten op en breken ze af
  • Kies voor kachels, tapijttegels of sanitair
  • Breed assortiment aan bruiloft tenten
  • Snel geleverd

Huur een bruiloft tent

Get some inspiration

Omdat een beeld meer zegt dan woorden, hebben we een aantal voorbeelden van onze bruiloft tenten.

Ontdek de mogelijkheden

Alle bruiloft tenten die we verhuren voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast bouwen we de tenten altijd voor u op en af om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontdek de mogelijkheden van onze bruiloft tenten en laat u bij twijfel adviseren door een van onze bruiloft specialisten.

Bruiloft tent: Aluhal

De aluhal – ook wel alupaviljoen tent genoemd – is een flexibele aluminium constructie. Hierdoor is de tent eenvoudig af te stemmen op uw bruiloftslocatie. Tevens kunnen we de aluhal tegen een andere tent of gebouw plaatsen om de beschikbare ruimte te vergroten.

Lees meer over de aluhal

Bruiloft tent: Pagode

De pagode tenten staan bekend om hun puntvormige dak. Deze opvallende bruiloft tenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, maar u kunt de tenten ook aan een grotere tenthal verbinden. Een andere optie is om de tent te plaatsen om bijvoorbeeld een late night snack voor uw gasten te bereiden.

Lees meer over de pagode tent

Transparante bruiloft tent

Ruimtelijk, opvallend en een echte blikvanger: de transparante tent. De tent is perfect wanneer uw huwelijk zich afspeelt in de buitenlucht of op een unieke locatie. De tent is verkrijgbaar in diverse groottes, waardoor er veel mogelijkheden zijn.

Lees meer over de transparante bruiloft tent

Flextent / stretchtent

De flextent – ook wel stretchtent genoemd – is de perfecte overkapping voor uw grote dag. Dankzij de flexibele stof en de veelzijdige constructie is deze bruiloft tent op diverse manieren in te zetten en aan te passen aan de locatie. Ook is de tent dé perfecte manier om ‘buiten’ te combineren met binnen. Zo kunt u bijvoorbeeld handig gebruikmaken van de bomen in uw omgeving.

Lees meer over de flextent

Advies op locatie

Iedere bruiloftslocatie is anders. We komen daarom graag bij u langs op de trouwlocatie, zodat we de opties kunnen bespreken en een advies op maat kunnen geven. We adviseren u onder andere over het type bruiloft tent, de grootte en de ondervloer.

Maessen Tenten: de totaaloplossing voor uw bruiloft

Om het u en uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij een aantal extra mogelijkheden betreffende de bruiloft tent.

Op- en afbouw

Waarschijnlijk bent u al maandenlang bezig met het organiseren van uw bruiloft. Om u een klein beetje werk uit handen te nemen, verzorgen we de op- en afbouw van de bruiloft tent. Naast dat het u een hoop tijd scheelt, bent u er op deze manier van verzekerd dat de tent veilig staat.

Kachels

Vindt uw bruiloft plaats in de winter of het voorjaar? Heaters bieden uitkomst. Dankzij de thermostaat kunt u eenvoudig de temperatuur regelen, zodat u en uw gasten genieten van een aangename warmte.

Vloer

De bruiloft tent kan verder aangekleed worden. Dit is met name handig wanneer er een oneffen ondergrond is. Door een vloer te leggen, kunnen de bruiloftsgasten eenvoudig door de tent heen lopen en een dansje wagen.

Toiletten

Indien er op de locatie onvoldoende sanitair aanwezig is, kunnen we mobiele toiletten leveren. De luxe toiletwagens zijn hygiënisch, praktisch en uitgerust met alle voorzieningen.

Contact met Maessen Tenten

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een bruiloft tent voor uw evenement door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u vragen over het huren van een bruiloft tent, of wil u graag advies op maat ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 070 511 9395.

Bel ons

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie