Aluhal huren

Bij Maessen Tenten kunt u ook een aluhal huren. Deze tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen van de tent af te stemmen op uw wensen. Daarnaast is de aluhal ook uitermate geschikt om tegen een andere tent of een gebouw te plaatsen.

Huur een tent

Voordelen van het huren van een aluhal bij Maessen Tenten:

  • Levering op gewenst moment
  • Volledig verzorgde op- en afbouw
  • Huuradvies op maat
  • Toebehoren zoals vloeren en heaters
  • Conform alle veiligheidsnormen uit het Tentboek

Formaat van de aluhal en uitvoeringen

Onze aluhallen zijn in diverse afmetingen te huren:

  • Breedte: 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen

Indien u bij ons een aluhal huurt heeft u de keuze tussen schuifzeilen, boogvensters en een volledig transparante aluhal. De aluhal kan eventueel uitgevoerd worden met panelen of glazen panelen.

Galerij

Karakteristieken van een aluhal

Betrouwbaarheid

Met het huren van een aluhal bent u verzekerd van een sterke tent die flexibel is in te zetten. De tent kenmerkt zich in haar betrouwbaarheid omdat het aluminium frame in staat is om de gehele constructie te dragen. Een extra voordeel van de tent is dat er in deze tent geen middenpalen staan. Naast het feit dat middenpalen vaak als storend worden ervaren, bespaart dit ook ruimte. De aluhallen van Maessen Tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen conform Tentboek NEN 8020-41.

Tent combinaties

De aluhallen van Maessen Tenten zijn perfect te combineren met een andere tent, bijvoorbeeld door de aluhal aan te bouwen tegen een pagodetent. Daardoor kunt u uw evenement of locatie geheel naar wens samenstellen. De aluhal is perfect voor bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten of tuinfeesten, maar ook voor een overdekte ijsbaan.

Complete tentuitrusting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Maessen Tenten ook secundaire faciliteiten huren. Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat u zich ongehinderd kunt voorbereiden op het evenement.

Tapijtvloer

Wij hebben ervaring in het verzorgen tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Ons tapijt is leverbaar in tegels en rollen. Ook kunt u kiezen uit allerlei figuren en kleuren.

Heater

Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden kiezen voor een olieheater in uw tent. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen.

Sanitaire voorzieningen

Maessen Tenten kan mobiele toiletten verzorgen op locatie. Mochten er onvoldoende sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, dan kunnen wij onze luxe toiletwagens inzetten.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een aluhal bij Maessen Tenten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Bekijk ook de andere tenten van Maessen:

Maatwerk op locatie