White Lodge

De White Lodge tenten zijn geïnspireerd op de zee. De combinatie van de prachtige witte kleur en de extreme lichtdoorlatendheid van het tentdoek geeft de White Lodge tent een nautische flair; u waant zich op zee. De tent is een zeer elegante bescherming tegen de ruige Nederlandse weersomstandigheden.

Tijdens de fabricage van de zeildoeken is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Hierdoor laat het doek bij dag veel licht door, terwijl het bij het invallen van de avond perfect is voor lichtprojecties.

Huur een White Lodge tent

De voordelen van een White Lodge tent huren bij Maessen tenten:

  • Levering op ieder gewenst moment
  • Complete op- en afbouw
  • Advies op maat
  • De tent voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Inclusief volledige inrichting: kachels, vloeren en sanitair

Formaten

De White Lodge tent heeft een combinatie van transparante en witte zijwanden met een hoogte van 2,45 meter, een nokhoogte van 6,60 meter en een windlast van 100 kilometer per uur. U kunt bij ons terecht voor de volgende afmetingen:

Type A
Afmeting houten vloer
Exacte afmeting tent
Min. Benodigde ruimte
Aantal middenpalen
Cirkel 10 meter
10 x 10 meter
9.75 x 9.75 meter
14 x 14 meter
1
32’ x 32’ ft
Vloeroppervlakte 100 m²
Overdekte oppervlak 75 m²

Type B
Afmeting houten vloer
Exacte afmeting tent
Min. Benodigde ruimte
Aantal middenpalen
10 x 20 meter
9.75 x 15. 84 meter
14 x 19 meter
14 x 19 meter
2
32’ x 50’ ft
Vloeroppervlakte 200 m²
Overdekte oppervlak 135 m²

Type C
Afmeting houten vloer
Exacte afmeting tent
Min. Benodigde ruimte
Aantal middenpalen
10 x 25 meter
9.75 x 21.93 meter
14 x 25 meter
3
32’ x 70’ ft
Vloeroppervlakte 250 m²
Overdekte oppervlak 195 m²

Type D
Afmeting houten vloer
Exacte afmeting tent
Min. Benodigde ruimte
Aantal middenpalen
10 x 30 meter
9.75 x 28.02 meter
14 x 32 meter
4
32’ x 70’ ft
Vloeroppervlakte 300 m²
Overdekte oppervlak 250 m²

Galerij

Kenmerken van een White Lodge tent

Om u een duidelijk beeld te geven van de White Lodge tent hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen van de tent voor u verzameld.

Multifunctioneel en sfeervol

Dankzij het lichtdoorlatende doek, de robuuste houten palen en de open constructie is de White Lodge tent de perfecte locatie voor een bruiloft of evenement waarbij sfeer een vereiste is. Indien het weerbericht minder rooskleurig is, kunnen er transparante zijwanden in de tent worden geritst.

Leuk feitje: doordat het tentdoek lichtdoorlatend is, is eventuele verlichting ook aan de buitenkant van de tent te zien. Door diverse dia’s te gebruiken, kan er op deze manier een romantisch en sprookjesachtig effect gecreëerd worden.

Windlast van 100 km/u

Het weer kan in Nederland nog wel eens wisselen. Om ervoor te zorgen dat dit geen invloed heeft op uw evenement is de White Lodge tent waterdicht en windbestendig. De tent kan een windbelasting van maar liefst 100 kilometer per uur aan. Tevens is de stof brandwerend en voldoet de gehele tent aan alle veiligheidsnormen zoals omschreven in het tentboek, conform NEN 8020-41.

Volledige verzorging voor een adembenemend feest of evenement

Om ervoor te zorgen dat het een bruiloft, feest of evenement wordt om nooit meer te vergeten regelen wij de volledige verzorging: van heaters tot de vloer.

Vloeren

In de White Lodge tent wordt standaard een houten vloer gelegd. Om de perfecte vibe in de tent te creëren, bieden wij de mogelijkheid om hier tapijttegels overheen te plaatsen. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven.

Verwarming

Om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de tent aangenaam is, verzorgen wij de verwarming in de tent met behulp van een olieheater. De heater beschikt over een thermostaat, waardoor u eenvoudig de temperatuur kunt reguleren.

Sanitaire faciliteiten

Niets is zo vervelend als onvoldoende sanitair. Om ervoor te zorgen dat uw gasten niet te lang hoeven te wachten en er voldoende schoon sanitair aanwezig is, bieden wij luxe toiletwagens aan. Deze mobiele units zijn goed onderhouden, hygiënisch en van alle gemakken voorzien.

Altijd een eerlijk advies op maat

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die de White Lodge tent u biedt. Wanneer u een van onze tenten huurt, letten wij onder andere op de capaciteit en het benodigde oppervlak van de tent. Tevens vragen we aan u hoeveel gasten u verwacht, zodat we u altijd een advies op maat kunnen geven. Zo kan het voorkomen dat wij u een andere tent adviseren, omdat de eigenschappen van de betreffende tent beter aansluiten bij uw gelegenheid.

Prijs laten berekenen

Aan de hand van bovenstaande informatie stellen we vast of de White Lodge tent of een andere tent het meest geschikt is voor uw evenement. Neem voor een vrijblijvend advies gerust contact met ons op door te bellen naar 070 511 9395.

Huur een tent bij Maessen tenten

Maessen tenten verzorgt tenten voor verschillende evenementen. Wilt u de White Lodge tent huren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier of via 070 511 9395.

Bedankt, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395