Nieuws

Bacchus wijnfestival

Wijnkoperijen presenteren hier wijnen uit alle windstreken, omlijst door vele festival extra’s. Een goed glas wijn is lekker, maar in combinatie met het onvervalste festivalgevoel is het natuurlijk nog veel beter. Verschillende bands, dj’s, een heus Wijnlokaal, mobiele keukens voor smaaksensaties perfect passend bij de wijnen en sommeliers maakten Bacchus tot een walhalla voor alle festivalliefhebbers met een passie voor wijn. Of andersom, natuurlijk. Maessen tenten plaatst hier de vele

Leiden Culinair

Dit jaar vond Leiden Culinair plaats op een nieuwe locatie aan de Lammermarkt in Leiden nabij molen de Valk. Aan dit nieuwe evenemententerrein faciliteerde Maessen een gedeeltelijk transparante boogspant aluhal waar de centrale bar was gevestigd en rondom de aluhallen en pagodes van waaruit de verschillende restaurants hun heerlijke een verrassende gerechten presenteerde. Nieuw dit jaar was de opname van 24Kitchen die een aantal bekende Nederlanders mee had genomen zoals Lange Frans en topkok Julius Jaspers.

Festival Buitensporig

De tweede editie van het festival Buitensporig was opnieuw ongekend. Blije mensen, heerlijke muziek en fantastisch weer. Een heerlijke locatie waar je met vrienden kunt genieten aan de lange picknicktafels met een glas bubbels en wat lekkers van het foodmenu. In de avond, wanneer de zon plaatst maakt voor de schemering, flitsten de lichten aan en waren er verrassende optredens te zien van diverse dj's en artiesten. Een hemel vol confetti, handjes in de lucht en het feest is aan.

Het Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater is uitstekend geschikt voor uw congres, productintroductie, vergadering of feestavond. Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.007 stoelen, 5 foyers, een groot podium en meer dan 500 parkeerplaatsen. De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa 1.750 gasten.

Langoed te Werve

De ideale locatie voor een fantastische bruiloft welke ligt in een beschermd natuurpark te Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis. Maessen tenten plaatst hier met enige regelmaat haar White lodge en flextenten. Door de vele ruimte op het landgoed zijn hier een legio aan mogelijkheden.  

Haringparty Omroep West

 Vele relaties van Omroep West proefden van de Hollandse Nieuwe van het Nederlandse Visbureau. Niet alleen de delicatesse was aanwezig, maar ook andere topproducten uit de uitzendregio. Omroep West kijkt met trots terug op de Omroep West Haringparty 2018. Een party die - mede door uw aanwezigheid - geslaagd mag worden genoemd. Maessen Tenten levert als trouwe partner van omroep West al jaren haar diensten.

Hilton Garden Inn Leiden

Het Hilton Garden in Leiden breidt de aankleding uit met behulp van de flextenten van Maessen. Door de enorme spanwijdte van de flextenten kunnen we deze bijna altijd aanpassen aan de wensen van de klant. Wanneer de wind bijvoorbeeld uit een bepaalde hoek komt, spannen we hier de flextent naar beneden toe waardoor de gasten in de luwte kunnen gaan zitten.

Maessen Tenten schaatst heel Nederland door

Ook dit jaar heeft Maessen Tenten op zo’n 12 plaatsen door heel Nederland heen ijsbanen gebouwd op de meest mooie plekjes. Op de grachten van Leiden, midden in het mooie dorp Laren tot aan een zeer mooie industriële plek in Delft. Deze verschilde in afmeting van 500m2 tot zo’n 3000m2. Zeer belangrijk bij het leggen van de ondervloer waar de ijsvloer op geprepareerd wordt is dat deze waterpas wordt gelegd, hier gebruiken wij een laser voor. Veelal werd het Boogspant paviljoen gebruikt om de ijsbaan te overkappen maar zeker ook om de horeca in te plaatsen, waar men tussen het schaatsen door weer even lekker warm kon worden onder genot van warme choco met slagroom.

Het succes van de White Lodge tent

De White Lodge tenten zijn geïnspireerd door de zee en in combinatie met de extreme lichtdoorlatendheid van het tentdoek geeft dit een wonderbaarlijk gevoel van vrijheid, ruimte en nautisch flair. Dus een zeer elegant alternatief voor onze soms ruige weersomstandigheden. Tijdens de fabricage van het zeildoek zijn de nieuwste technieken hierop losgelaten welke resulteert in een zeer grote lichtdoorlatendheid bij daglicht en bij het invallen van de schemering zeer geschikt voor licht projecties waarbij je de warmte van het natuurlijke daglicht meeneemt de avonduren in. De

ADE: Amsterdam Dance Event

Het grootste Dance event in Amsterdam! Met ruim 350.000 party liefhebbers stond Amsterdam weer op zijn grondvesten te trillen! Met ruim 50 locatie door heen Amsterdam leeft en ademt de stad naar dance muziek! Ook dit jaar was de programmering gigantisch weer uitgebreid. Het aanbod is tijdens ADE 2017 was echt weer gigantisch te noemen! Het afgelopen jaar traden er ruim 700 DJ’s op, die in meer dan 80 locaties werden gehuisvest. Dit maakt ADE 2017 tot een enorm groot spektakel voor de echt dance liefhebbers. Vanuit de hele wereld komen liefhebbers naar Amsterdam om getuige te zijn van dit Seculaire feest! Maessen tenten heeft weer op diverse locaties door Amsterdam met haar boogspanthallen de meest geweldige feesten mogen neerzetten met de diverse organisaties samen.
Getoond 1–10 van 83123456789

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie