Nieuws

Maessen Tenten schaatst heel Nederland door

Ook dit jaar heeft Maessen Tenten op zo’n 12 plaatsen door heel Nederland heen ijsbanen gebouwd op de meest mooie plekjes. Op de grachten van Leiden, midden in het mooie dorp Laren tot aan een zeer mooie industriële plek in Delft. Deze verschilde in afmeting van 500m2 tot zo’n 3000m2. Zeer belangrijk bij het leggen van de ondervloer waar de ijsvloer op geprepareerd wordt is dat deze waterpas wordt gelegd, hier gebruiken wij een laser voor. Veelal werd het Boogspant paviljoen gebruikt om de ijsbaan te overkappen maar zeker ook om de horeca in te plaatsen, waar men tussen het schaatsen door weer even lekker warm kon worden onder genot van warme choco met slagroom.

Het succes van de White Lodge tent

De White Lodge tenten zijn geïnspireerd door de zee en in combinatie met de extreme lichtdoorlatendheid van het tentdoek geeft dit een wonderbaarlijk gevoel van vrijheid, ruimte en nautisch flair. Dus een zeer elegant alternatief voor onze soms ruige weersomstandigheden. Tijdens de fabricage van het zeildoek zijn de nieuwste technieken hierop losgelaten welke resulteert in een zeer grote lichtdoorlatendheid bij daglicht en bij het invallen van de schemering zeer geschikt voor licht projecties waarbij je de warmte van het natuurlijke daglicht meeneemt de avonduren in. De

ADE: Amsterdam Dance Event

Het grootste Dance event in Amsterdam! Met ruim 350.000 party liefhebbers stond Amsterdam weer op zijn grondvesten te trillen! Met ruim 50 locatie door heen Amsterdam leeft en ademt de stad naar dance muziek! Ook dit jaar was de programmering gigantisch weer uitgebreid. Het aanbod is tijdens ADE 2017 was echt weer gigantisch te noemen! Het afgelopen jaar traden er ruim 700 DJ’s op, die in meer dan 80 locaties werden gehuisvest. Dit maakt ADE 2017 tot een enorm groot spektakel voor de echt dance liefhebbers. Vanuit de hele wereld komen liefhebbers naar Amsterdam om getuige te zijn van dit Seculaire feest! Maessen tenten heeft weer op diverse locaties door Amsterdam met haar boogspanthallen de meest geweldige feesten mogen neerzetten met de diverse organisaties samen.

Johan Cruyff Foundation Open dag

Tijdens de Open Dag in september wordt mede door Maessen tenten het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Zo geven we hen in slechts één middag de kans om heel veel verschillende sporten te beoefenen en uit te vinden welke sport bij hun past. Ons doel is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport. Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens.

Happinez Festival

Meer dan 60 sprekers en tachers namen deel aan dit magische festival waarbij dit door vele werd ervaren als een enorme geluksbubbel die zweefde boven Fort Voordorp. Maessen tenten mocht dit kleurrijke en vooral liefdevolle festival aankleden met zijn splinternieuwe white lodge tent afgewisseld met pagodes en een yoga eiland welke werd overkapt met de flextent. Onze boogspant aluhal werd omgedoopt als Temple of Jostrong.             .

Strong Viking Run

Strong Viking is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van Strong Viking bepalen.  Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt. Strong Viking biedt een unieke beleving, het is geen wedstrijd maar een challenge.

Kwaku Summerfestival

Kwaku begon in 1975 als kleinschalig voetbaltoernooi om de jeugd in de Bijlmermeer die niet op vakantie kon gaan toch een leuke zomer te bezorgen. Al snel groeide Kwaku uit tot een competitie waar niet alleen gevoetbald werd, maar waar eten en drinken een belangrijke plaats innam. Tegenwoordig staat het festival vooral bekend om de sfeer en zijn er naast het voetbal tal van andere activiteiten zoals debatten, lezingen, dansworkshops, missverkiezingen en muziekoptredens. Kwaku Summer Festival is een van de grootste multiculturele 

Taste of Amsterdam

Het Amstelpark werd voor de 9e keer een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen! Taste of Amsterdam is hét restaurantfestival waarbij je de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om zo de kans te krijgen om van meerdere 

Bachus Wijnfestival

In twee weekenden van juni kunnen we heerlijke wijnen drinken bij Bacchus Wijnfestival. Het mooie Amsterdamse Bos wordt omgetoverd in een sprookjesparadijs waarbij Maessen tenten de hoofdrol speelt met haar flextenten, en de gezelligheid de overhand neemt. De klinkende glazen en de ontkurkte flessen zorgen ervoor dat we ons even in Frankrijk wanen. Bij Bacchus Wijnfestival denk je natuurlijk alleen aan wijn maar er zijn ook heerlijke biertjes aanwezig en de eettentjes ontbreken gelukkig ook niet want bij goede wijn hoort ook een heerlijk hapje. De wijnproeverijen kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een wijnfestival, dus zijn er verschillende Proeftafels en flextenten waar je mee wordt genomen door sommeliers die prachtig kunnen vertellen over de bijzondere wijnen die je kan gaan proeven.

Dirk Kuijt Foundation Kampioenendag

De eerste editie van de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag is zaterdag op het terrein van Quick Boys in Katwijk gehouden. Op het sportevenement worden de nationale kampioenschappen van een aantal aangepaste sporten gespeeld. Zo'n 600 sporters met een lichamelijke of verstandelijke beperking stonden op de velden. In de sporten voetbal, hockey, korfbal, honkbal, basketbal en vollybal kon gestreden worden om het kampioenschap. Dirk Kuijt: 'Het is al jaren een droom van mij om verschillende aangepasten sporten hun NK te laten spelen op één dag, op één locatie.
Getoond 1–10 van 7612345678

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons opOf bel 070 511 9395
Maatwerk op locatie