Jumbo boogspant tent huren

De jumbo boogspant tent (of alupaviljoen tent) is een grote tent die in vele vormen kan worden ingezet. De tent beschikt over een flexibele boogconstructie, is uitgevoerd met panelen en kan oneindig worden verlengd. De alupaviljoen tent wordt bij Maessen tenten vooral ingezet voor grotere formele gelegenheden, waarbij deze grote tent op een professionele en bijzondere manier wordt gepresenteerd.

Huur een grote tent

Voordelen van een boogspant tent huren bij Maessen Tenten:

  • Bezorging op gewenst moment
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Advies op maat
  • Op- en afbouw van de tent
  • Veiligheid, gecertificeerd zoals omschreven in het Tentboek

Afmetingen van de grote jumbo boogspant tent en uitvoeringen

De alupaviljoen tent is bij ons in verschillende afmetingen te huur:

  • Breedte: 10, 15, 20 en 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen

Onze alupaviljoen tenten zijn uitgevoerd met harde kunststof wandpanelen. Dit is dan ook het grote verschil met een aluhal, deze tenten worden vaak geleverd met zeilwanden. De alupaviljoen tent kan eventueel uitgevoerd worden met glazen panelen.

Galerij

De eigenschappen van een alupaviljoen

Groot, groter, grootst

De boogspant tent is de tent die bij uitstek geschikt is voor festivals, opslag, beurzen en conferenties. Ook kan de alupaviljoen tent ingezet worden ingezet als kantoor/bedrijfsruimte of bedrijfsrestaurant. Het is een betrouwbare tent die bestaat uit een aluminium frame die in staat is om de gehele constructie te dragen. Net als bij een aluhal, zijn in deze tent daarom ook geen middenpalen geplaatst. Bij de huur van deze tent benut u dus efficiënt het tentoppervlak.

Uniek

De boogspant tent is enorm veelzijdig omdat deze in vele afmetingen kan worden opgebouwd. De tent kan gemakkelijk met andere tenten worden gecombineerd, maar ook oneindig worden verlengd. Dit maakt het dé tent voor grote evenementen. Daarnaast hecht Meassen Tenten veel waarde aan de veiligheid van haar tenten. Als u er voor kiest  om een alu paviljoen te huren, bent u verzekerd van alle veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Toebehoren van uw alupaviljoen

De tent vormt de basis van uw evenement, daarom wilt u natuurlijk dat dit goed geregeld is. Bij Maessen Tenten kunt u ook andere toebehoren huren die de aankleding van uw tent voltooien.

Tapijtvloeren

Om de aankleding van uw tent helemaal af te maken, kunt u de vloer van uw tent laten bekleden door Maessen Tenten. U kunt de vloer op aanvraag laten bedekken met tapijt bestaande uit diverse kleuren en motieven. Op deze manier kunt u de alupaviljoen tent een warme uitstraling geven.

Temperatuur

Door middel van een olieheater is het mogelijk om de temperatuur in een alupaviljoen te reguleren. Deze heater heeft een thermostaat waardoor het voor u eenvoudig is om de temperatuur te regelen.

Sanitair

Onvoldoende sanitaire faciliteiten kunnen een probleem zijn op uw evenementlocatie. Maessen Tenten biedt een oplossing door luxe toiletwagens te huur aan te bieden. Deze mobiele toilet units zijn goed onderhouden, hygiënisch en van alle gemakken voorzien.

Prijs laten berekenen

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een alupaviljoen tent bij Maessen Tenten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst

Bekijk de overige tenten die Maessen Tenten verhuurt:

Maatwerk op locatie