Canvas tent huren

De canvastent ademt de sfeer van de Afrikaanse savanne. Deze unieke tent, uitgevoerd in een prachtige aardetint, is ideaal voor elke gelegenheid waarbij de aankleding prioriteit heeft. De Afrikaanse tenten kunnen gekoppeld worden om ruimte te bieden aan grotere gezelschappen. De canvastent is met zijn fabelachtige uitstraling een gegarandeerde sfeermaker.

Huur een tent

Voordelen bij het huren van een canvas tent bij Maessen Tenten:

  • Snelle bezorging
  • Persoonlijk advies
  • Opbouw en afbouw op locatie
  • Volgens de veiligheidsnormen uit het Tentboek

Afmetingen van de canvas tent

De canvas tent is in de volgende afmetingen te huren:

  • 6 x 9 meter
  • 6 x 12 meter
  • 6 x 15 meter

De canvas tent is een unieke tent die zich kenmerkt door de prachtige aardetint. De tent is daarom alleen in deze kleur verkrijgbaar.

Eigenschappen van de canvas tent

Exclusief

De canvastent is exclusieve tent en is de ideale tent voor een chique aangelegenheid. Canvas tenten zijn bijvoorbeeld uitstekend in te zetten bij bruiloften, private dining, receptie, bedrijfsfeesten en tuinfeesten.

Uitbreiden mogelijk

Het is bij canvas tenten mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen om de ruimte in de tent te vergroten. Daarnaast voldoen onze canvastenten aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Galerij

Extra’s bij uw canvas tent

Wij nemen graag wat voor u uit handen bij het organiseren van een evenement of feest. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor toebehoren zoals de vloer, heaters en toiletten.

Vloeren

In uw canvas tent kunt u een vloer laten aanleggen door Maessen Tenten. Om de aankleding van uw tent af te maken kan de vloer bedekt worden met tapijt.

Kachels

Om het uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken kunt u er ook voor kiezen om heaters te plaatsen in de canvas tent. Deze externe warmtebron heeft een thermostaat, waarmee u de temperatuur makkelijk kunt bepalen.

Toiletten

Wanneer er op locatie weinig of geen toiletten aanwezig zijn kunt bij ons terecht voor mobiele toiletten. De luxe toiletwagens kenmerken zich door hygiëne en zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een canvas tent bij ons? Neem dan contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen met 070 511 9395.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking
Maatwerk op locatie