Canvas tent huren

Voor uw evenement kunt u bij Maessen Tenten eenvoudig een canvas tent huren. De canvastenten zijn ideaal voor elke chique aangelegenheid, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of receptie. De canvas tenten die wij verhuren, voldoen aan de veiligheidsnormen uit het Tentboek en stralen de sfeer uit van een Afrikaanse savanne. Om uw feest compleet te maken, huurt u ook gemakkelijk kachels, een tapijtenvloer en luxe toiletwagens voor uw canvas tent. Wij zorgen tevens voor de op- en afbouw van de canvastent. Om alle mogelijkheden voor uw event met u te bespreken, komen we graag vrijblijvend bij u langs.

 • Gratis op- en afbouw van de canvas tent op locatie
 • Gemakkelijk extra toebehoren huren zoals kachelstoiletten en vloeren
 • Alle tenten voldoen aan de veiligheidsnormen uit het Tentboek
 • Verschillende maten te huur: 6 x 9 m, 6 x 12 m en 6 x 16 m

Huurprijzen canvas tent huren

Het verhuren van een canvas tent is altijd maatwerk: daarom verschilt de huurprijs per aanvraag. Afhankelijk van onder andere het aantal tenten en eventuele extra’s zoals heaters, sanitair en vloeren bereken wij de huurprijs. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem daarvoor contact met ons op via 070 511 9395 of vraag direct een offerte aan.

Direct een canvas tent huren

Canvas tent voorbeelden

Een canvas tent huurt u voor verschillende doeleinden zoals een tuinfeest of een bruiloft. Bekijk hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie.


 • Canvas tent voor uw evenement


 • Canvastent huren voor uw bruiloft


 • Canvastent huren voor een festival


 • Canvastent voor een private dining


 • Canvas tent voor een bedrijfsfeest


 • Canvas tent huren voor een tuinfeest

Afmetingen van de canvas tent

Bij het huren van een canvas tent heeft u de keuze uit drie verschillende afmetingen:

 • 6 x 9 meter
 • 6 x 12 meter
 • 6 x 15 meter

Het is tevens mogelijk om verschillende tenten met elkaar te combineren. De Afrikaanse tenten kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, zodat u ruimte kunt bieden aan een groot gezelschap. De canvastent, met prachtige aardetint, is een echte eyecatcher en zorgt voor een unieke beleving op uw bruiloft, tuinfeest of evenement.

Voor het huren van een canvas tent neemt u contact op met 070 511 9395 of vraagt u nu een offerte aan.

Direct een canvas tent huren

Kosteloze opbouw en afbouw van uw canvas tent

Op de dag van uw evenement komen wij de canvas tent gratis bij u opbouwen op locatie. U bent er dan van verzekerd dat de canvastent op de juiste manier wordt opgezet en voldoet aan alle veiligheidseisen conform NEN 8020-41. Na afloop van uw bruiloft, feest of ceremonie komen wij de tent weer afbouwen en nemen wij deze mee. U hoeft de canvas tent dus niet zelf op te halen en af te leveren.

Extra toebehoren huren bij uw canvas tent

Naast het huren van een canvastent, huurt u ook eenvoudig extra accessoires voor uw evenement. Zo kunt u kiezen uit complete vloeren, kachels en toiletten.

Vloeren

Laat de vloer van uw canvas tent voorzien van een mooi tapijt voor een complete afwerking van de tent. Kies uit diverse soorten standaard tapijt of laat uw tapijt op maat maken. Zo kunt u de vloerbedekking helemaal afstemmen op de aankleding van de tent. Naast tapijt leveren wij ook beschermfolie: hiermee kunt u uw event helemaal voorbereiden en hoeft u zich geen zorgen te maken voor vlekken op de vloer.

Kachels

Voor een aangename temperatuur in uw canvas tent – voor in de avonduren of wanneer het buiten koud is – huurt u eenvoudig kachels bij ons. De kachels huurt u in de vorm van een gestookte olieheater met een thermostaat. Zo stelt u zelf de gewenste temperatuur in.

Sanitair

Mochten er geen toiletten aanwezig zijn bij uw evenement, dan zorgen wij voor het nodige sanitair in de vorm van luxe toiletwagens. De toiletten zijn voorzien van alle nodige voorzieningen. Wij komen de toiletunits zelf aansluiten en nemen deze na afloop ook weer mee.

Offerte aanvragen om een canvas tent te huren

Voor het aanvragen van een offerte voor het huren van een canvas tent, vult u het onderstaande contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 070 511 9395.

Bedrijfsnaam
Naam*
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Opmerking
Maatwerk op locatie